Friday, December 19, 2008

POKOK OH POKOK

rizal x der, dia kuar kejap gi beli jajan untuk anak-anak, lepas dinner tadi depa berdua duk berebut potato nyer jajan, nak x nak papa kena gak gi beli x sampai ati nengok abang ngan kasih duk berebut potato.

aku lam 3 ari sekali kena siram pokok, biasanya kalu aku x ingat eji yang buat tapi sejak akhir-akhir ni dia dah malas giler nak siram pokok.


aku nak tambah lagi koleksi pokok ni after balkoni aku clear dan bersih dari sport rims tuan besar, nak letak pokok kat balkoni pun x lalu dek kerana sport rims yang 8 ketul kat luar, x masuk ngan tayar lagi. kata nak jual tapi bila member nak beli, sayang lak.




4 comments:

azie(mama auni& erin) said...

wah banyak betoi koleksi pokok mu kak rose..mmg rajin betoi...

Nurmala said...

rajin ye bercucuk tanam

atty's said...

rajinnya ros..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

azie
sekarang ni kira cam dah malas pun ader

Nurmala
kena rajin sebab tuan besar dah beli pokok

atty
siram pokok pun bercinta gak ni, tapi kesian nanti dahaga lak pokok tu

 
template by suckmylolly.com