Friday, December 12, 2008

SEPETANG DI OPIS

seri kalu pasal wak memek muka serah kat dier











dah kena sound di admin, bila nak angkut segala anugerah ni kat tempat sendiri? dah lama anugerah ni terletak kat tempat lama, baru ari ni aku hangkut. actually x der tempat nak taruk tu yang aku bercinta nak angkat bagai. ni semua adalah anugerah hasil kerja cemerlang, gemilang dan terbilang, dulunya tika aku ader boss, sekarang dah x dok boss duk pandang ajelah orang yang dapat. boss oh boss, bila lah nak dapat boss ni.





layan ajelah gambor ni semua, sepetang di opis. ari ni ari x cukup masa nak menaip, ader menda lagi penting nak ditaip. aku jadi AJK tuk bahagian hadiah for our punya family day, tu yang x cukup masa nak membebel panjang kat blog sendiri.

9 comments:

eddie dewanaga said...

hoh... dah tunjuk nescafe 3 in 1 tu, suruh seri buat air la... ngantuk ni... boleh kan seri....

hehehe...

zino said...

amboi sakan berposing... tak kasi can langsung hehe

kenari said...

Salam perkenalan...thks for visiting my page. Tgk kat archive tu rajin btul ye ros menulis blog...sy ni tak pandai bercerita...no idea at all.

Hv a great weekend :)

aju said...

kak rose...suka tau tgk seri...kim salam sayang ngan dia ekk...
best dpt click opis "giler" camni kan..rindu pulak nak kerja rasanya...uuuwwaa...

BurungBelatuk said...

banyaknyer award tu kak...bg 1 kat aku leh,he3....

CuTeMiUt78 said...

wah...bestnya ada award pekerja cemerlang.. dan terbilang lagi..

Tie said...

Salam Rose,
Ooo....nak buat family day, ekk.
Best tu...best time terima adiah je..hi hi..

ryann said...

banyaknye anugerah. pekerja cemerlang ye kak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eddie
wah ko eddie, asal ader gambor seri baru nampak kelibat, datanglah KL kalu nak soh seri buat

zino
tulah, selagi boleh posing,posing

kenari
kena rajin sebab ayah saya setiap ari baca


aju
memang best ader kawan cam dier, seri pun kirim salam balik

burung belatuk
boleh, datang opis akak nanti yer

cutemiut78
dulu aje masa tengah ader boss, sekarang berangan aje

Tie
tulah paling best bila terima adiah aje

ryann
dulu aje, sekarang nengok aje orang dapat

 
template by suckmylolly.com