Thursday, December 04, 2008

SUPPER

tadi kan abang mengadu lapar, alang-alang nak nemankan eji gi clinic boleh singgap jap kat restoran ariff belikan roti canai telur for abang. tapi kalu dah beli untuk abang of cozlah aku kan beli tuk satu family. biar sama-sama naik badan.

see, berpeluh-peluh anak sulung aku neman gi beli roti canai. balik beli roti canai terus masuk bilik nengok madagascar, sanggup tu... abang danish pause kan story tu, balik nanti nak sambung nengok, sikit pun x leh tertingggal

tapi disebabkan x sabar nak nengok story madagascar, jalan pun laju giler sampai terjatuh, kesian kat abang, luka kat lutut, mama pun x faham kenapalah abang x sabar nak balik nengok, rasanya kat 20 kali dah ulang nengok, still x puas-puas



balik aje mami terus tolong hidangkan siap buat air Teh Ais lagi. macam ni barulah canteeeekkk




kata nak diet..................(tau saper yang sound??? tu kat sebelah, Mr. Rizal) dah kul 11.45 mlm pun boleh telan agi roti canai sebijik, lain tahun lah diet yer, my dearest rizal. maner boleh tahan nengok kuah dallllll lah...

3 comments:

makingahero said...

i can feel your enjoyment in your life...your photos speak a lot to me..

makingahero said...

Anyways add me in your friends list and then i ll try to keep track on your blog.takecare my dear friend..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

makingahero
tq very much,i also add u on my blog, tq verymuch

 
template by suckmylolly.com