Wednesday, January 14, 2009

3 MOOD BERBEZA

setiap pagi kasih mesti ader 3 mood yang berbeza....ni mood tak nak gi tadika, moncung je mulut. x nak cakap ngan saper-saper. nak mandi pun nangis lu, baru boleh mandi......


pastu mood sedih, mintak simpati x nak gi tadika....




dan yang ketiga mood happy.....ni muka gedik pun ader, muka happy pun ader



alahai, ciannyer dier, ngantuk lagi ke kasih....

memang mood happy sesangatlah.
oh yer, ader anymous yang bagi comments cakap kenapa kak rose suka sangat taruk gambor anak-anak. actually memula tu, kak rose buat blog untuk laki akak aje, dia kan busy kat bengkel lagi, kat opis lagi, jadi menda yang tak sempat nak borak lam bilik, sebab ader kerja lain maka esok harinya kat tempat kerja bolehlah laki akak mengadap pc nengok aper yang berlaku semalam. kira cam diari iduplah, pastu melarat pada ayah mertua, adik ipar duai, cousin, pastu barulah melarat pada semua bloggers lain. sebab tulah kak rose suka sangat taruk gambor supaya laki akak boleh tahu aper yang terjadi masa dia busy sesangat-sesangat.


4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

suka lak nengok pic kasih yg last tu...comel je dia..hehe...kasih ni sama mcm kitalah time kecik2 dulu..bangun pg mesti nk nangis dlu xmo gi sekolah...ahahaha...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. apa pun mood kasih.. semuanya very sweet... betul la kak.. blog ni kan cam diari kehidupan.. so klu blh semua nak tempekkan kat blog kan..

fazemy said...

Comeynya anak kak ros..kecik2 dh pandai posing..bijak2..

mummycool said...

bagus jugak cara ros ni, atleast hubby tahu apa yg jadi and esok anak2 besar, dorang pun boleh tengok balik apa yang jadi pada dorang masa kecil... tapi kan ros.. pada mummy ros ni sgt rajin, sebab nak ambil gambar,upload dan letak caption tu semua, adalah satu kerja yang bukan semua orang rajin nak buat.... kalau tak sungguh2 tak jadinya....

 
template by suckmylolly.com