Sunday, January 04, 2009

AYAM BAKAR WONG SOLO


hampir sejam duk pusing-pusing cari kedai makan, finally kami menapak gak kat sini. ikut selera eji




aku tak pernah datang sini, eji kan suka jalan-jalan cari makan, eji selalu lah jugak makan kat sini, so kami serah kat eji aje soh pilih menu....aku nengok menu pun x pandai pilih, tak tahu nak order aper






kami sampai sini bih kurang kul 10.00 malam, orang pun dah tak ader, jadilah senanglah anak-anak nak main kat tempat makan bersila ni......




actually abang danish ajak makan kat tempat bersila ni, tapi mami x leh duduk bersilalah, lutut mami kat pernah patah lu, so kalu nak duduk tu boleh tapi nak bangun tu memang payah benor. so biar abang ngan kasih aje main-main kat sini, kami semua makan kat meja aje.


2 comments:

azie(mama auni& erin) said...

adoi cepatnyer n3 akak..azie baru refresh..dah ada yg baru..hehehehe
wah bestnyer siap ada tempat mkn bersila lagi...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah best tapi mahai giler

 
template by suckmylolly.com