Tuesday, January 13, 2009

BETIK ORGANIC

aku perasan lah kan, badan anak sulung aku ni kurus sikit sejak balik dari kampung. bfore balik ari tu badan abang cam tegap aje sekarang ni cam kocei weii aje. aku kejutkan abang dari tido soh nemankan aku turun bawah coz sahabat baik rizal, marzuki sedang nunggu kat bawah. as usual, every week sibujang ni akan antor betik kat umah aku, tapi seganlah nak naik umah. segan ngan adik aku kot??

aku suka nengok muka ala-ala baik abang lam photo ni, bukan senang nak amik gambor abang, payoh benor, asyik-asyik paling ke arah lain, yang banyaknyer semua gambor candid.

nilah betik organik yang marzuki duk bagi pada family kami setiap ari. Ki, tahun baru dah masuk, bila lagi nak makan nasi minyak nih??????

9 comments:

Lestat said...

Makanla appeton ataupun weight gain untuk membesarkan badan anda..hahahaha.

biasala tu aku rasa.aku dulu pun masa darjah 1-4 selim melim..masuk darjah 6..fuhhhh..selam melam.dah masuk U baru kecik balik dan maintain.

Khas Lysha said...

betik organik?.. rasa dia sama tak ngan betik biasa?,.. elok utk kesihatan ni..

nURmALa mAZLan said...

lelaki mmg susah nak amik gambo..hehehe

Uncle Lee said...

Hi, thats a good looking boy you have. Looks like beauty runs in your family.
Have a nice day, best regards, Lee.

KAKTINY said...

betik organik?.. wah.. dahler buah tu makanan sihat.. organik pulak tuh.. mmg byk khasiat ler.. cik abang baru beli betik tadik.. tapi check tgk.. bukan organik ler kak.. aishhhehhh...

Adry said...

Happy New Year!! :)

Sen's Station said...

Cute nyerrr dier...

dakgilachoc a.k.a nani said...

iskkk kita suka mkn betik..tp sejak terbaca pokok betik dibaja ngan najis babi dlu terus kureng nafsu nk mkn betik..hikhik..tp betik organik ni mesti rasa lagi sedap erk kak..nak sket..haha..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Lestat
jangan dik, akak lagi nak kurus ni

Khas Lysha
rasa cam sama aje kot, cuma manis giler aje

nurmala mazlan
tul tu bercinta nak boleh ke amik

uncle lee
tq

 
template by suckmylolly.com