Tuesday, January 13, 2009

SEKSANYER


dari depan nampak aku cam tak ader sakit aper-aper pun, yerlah kan semua kena maintain lah kalu nak idup, nak kena senyum dan happy selalu baru boleh lupa aper yang aku alami, tapi hanya Allah S.W.T yang tahu kesakitan yang aku tanggung. Bisul boleh berjangkit ker???????


kalu laki aku ader bisul kat ketiak, aku pula ader bisul kat betul-betul belakang kepala, sakit weiii, menanggung seksa aku sebab dia asyik duk berdenyut-yut. aku rasa cam nak picit aje bagi keluar semua mak-anak nanah kat lam tu, tapi nak sentuh pun alahai sakitnya, seksanyer hanya Allah S.W.T saja yang tahu. kepala aku pun naik fening akibat pertumbuhan bisul yang mekar itu.

7 comments:

Qaseh.Kama said...

Adui...ciannya kat k.rose. Mmg sakit, nak2 masa time berdenyut tuh...Hope akak get well soon...

Khas Lysha said...

hadoii.. sakit tu kak, akk tak letak apa2 krim ke ubat ke,.. dulu husband saya ada beli ubat kat kedai sengsei dia mcm melekat kita tampal dah agak lama kita tarik nnt nanah dia ikut skali.. tp perit la time tarik tu.. hu hu

lily lotus said...

erkk..siannya..

wati said...

ewahh..buleh berjangkit lak...ni dinamakan SERASI

nieja said...

bisul?
wow mesti sakit gile

dakgilachoc a.k.a nani said...

kita yg nengok pn ngeri je rasa...isk..akak x gi klinik ke suh doc buat sumthing...adoila...mesti sakit sgt kan kak...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Qaseh kama
by time kak rose jawab comment ni, dah beransur baik sikit

Khas Lysha
akak gi klinik aje

lilylotus
tulah semua kena bisul, member kak panggil family bisul

nieja
toksah cakaplah dia punya sakit

dakgilachoc aka nani
memang sakit, doc tak buat aper pun dia soh pecah sendiri aje

 
template by suckmylolly.com