Tuesday, January 13, 2009

SUPPER

dah 2 malam rasanya abang ngan kasih tak dapat jumpa papa, pagi-pagi lagi papa dah kuar gi kerja, anak-anak pun lum bukak mata lagik, balik lak time anak dah katup mata, zzzzzzzzzz baiknyer duk tido. papa cuma dapat kiss ngan hug aje, nak kejutkan tak sampai ati, sok nak sekolah, kan bangun karang jenuh nak nunggu tido balik.

aku dah pesan awal-awal kat laki aku, balik makan nasi kat umah, mami masakkan nasi beriayni. dengar aje nasi beriayni rizal cuma alas perut ngan roti canai aje. kesian lak, nasi beriayni punya pasai. pastu kami sembang laki bini pasal abah (pak mertua) aku nak datang KL, nak datang beli barang. dah agak lama pak mertua aku tak naik KL, last dulu masa aku beranakkan kasih, pas tu tak naik-naik KL.



kasihan kat laki aku ni, dah 2 ari blum subuh dah kuar umah, balik lak semua orang dah nak masuk tido, penat giler laki aku. tapi nak buat camner kan, kerja tetap kerja..

4 comments:

nurulhuda abu bakar said...

wahhh, beriani punya pasal, hehe...

sian, mesti letih tu hubby u tu :)

CuTeMiUt78 said...

dah nama pun keja kan kak.. terpaksa la..

dakgilachoc a.k.a nani said...

kerja ni takkan pernah abis...nk wat camne..x keje mna dtg duit kan kak..sian lak nengok anak2 x dpt bermanja ngan ayahnya..xperla..x lama lg mesti suami akak leh berkerja mcm waktu biasa semula...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nurulhuda
tulah nasi punya pasail

cutemiut78
tulah dah nama pun kerja, selagi celik mata, kerja-klerja kerja

dakgilachoc aka nani
kerja memang tak pernah abis, asal mata still bukak , kerja kerja kerja

 
template by suckmylolly.com