Wednesday, January 07, 2009

BREAKFAST

see, tetap gak nak berkepit ngan bfren dia, tak pandang pun orang kat sebelah, happy giler-giler bila nampak kelibat papa, tu mulut tengah duk nyanyi lah tu



kasih kan main happy lagi dapat cologne ngan powder, abang danish tengah moncung coz dia nak naik van tapi kami paksa rela gak naik krter. tu yang x nak amik gambor bagai




balik tu bawak anak-anak breakfast jap kat sini, abang cam biasa roti canai telur ngan telur rebus 2 biji.




kasih roti canai telur tapi separuh aje, yang separuh lagi tu akan masuk lam perut mama dier



aku kan main excited lagi duk story pasai sekolah anak-anak tapi rizal ni wat donno aje, sibuk duk pasang robot plastik tu kat abang danish




kan main suka lagi anak-anak bila papanyer ader sekali, ingatkan nak bawak anak-anak gi Times Square main games kat saner, tapi tulah menjelang tengahari, laki aku dah mula ader tanda-tanda nak demam, maka plan kena cancel coz rizal nak tido.....x larat nak jalan-jalan.


abang danish kalu bab makan memang sebijik ikut mak dier, makan banyak

5 comments:

Eija said...

hello beautiful... salam kenal... saya tag awak ...gi blog saya eh

wati said...

cUTE nye kasih...cium skit utk saya

juelee said...

comelnye anak akak yg girl nie....
eh kiter exchange link ye kak..

vidadarisakura said...

comelnya anak2 kakak...
heee

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eija
terima kasih, kak rose buat yer nanti

wati
boleh, aper salahnyer

juelee
boleh, sekarang gak akak link


vidadarisakura
terima kasih dik

 
template by suckmylolly.com