Wednesday, January 07, 2009

DAN KASIH PUN KEMBALI RIANG

balik tu aku ngan rizal gi tadika kasih nak nengok kasih dan amik abang ngan kasih sekali, ari ni tak yah naik van, mama ngan papa amikan, dan Alhamdulillah kasih tercinta tu nampaknyer happy sangat. masalah dah selesai.

abang memang suka sangat sekolah kat sini coz x yah sibuk-sibuk nak paham bahasa cina lagi, kesian kat anak aku, setahun aku dera penggunaan bahasa yang aku sendiri pun tak faham

balik dari sekolah aje semua kena beratur, memang natural lah beb, asal budak pompuan aje mesti beg kaler pink, budak laki lah mesti color biru, hitam or merah


sabar aje nunggu kami laki bini duk snap gambor, aku memang syukur sangat-sangat ke hadrat Allah S.W.T kerana kasih happy gi sekolah, tak sia-sia beli toys, bawak gi jalan-jalan, sebagai usaha untuk bagi semangat kat kasih gi tadika.


aku lak setiap ari mesti duk belek, aper riben nak pakai untuk anak aku sok ari ni, aper stokin nak bagi pakai kat kasih, jahat kan, tak adil dan saksama, untuk danish tak der pun aku beriya cam gini tapi for kasih, aku memang excited, bukan aper, barang pompuan kan semua cantik-cantik. lelaki kan simple aje....

lega rasa ati nengok kasih kembali tersenyum, Alhamdulillah


terus senang ati mama sayang, nengok kasih happy cam ni, aku suka sangat ari ni, anak aku kembali ceria, mesti best tadika ni. syukur sangat-sangat







ni lah driver van abang ngan kasih, pak cik samat

Alhamdulillah, Syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana semuanya berjalan lancar dan anak-anak kembali happy


11 comments:

marinahunny said...

happy nye kak rose tgk muka anak2 kembali ceria...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang happy sangat, cuak gak kalu kasih tak nak gi sekolah

~dARlee zURiS~ said...

dah hepi??
bagus2..
lega dah ye kak :)
dah dpt kwn lah tu ek..

azie(mama auni& erin) said...

wah kasih g school..syokkan jumpa kawan2

Eija said...

susah jugak nak pujuk anak gi sekolah...dulu masa saya nak masuk sekolah, mak kena tunggu 1 minggu kat sekolah..tak nampak mak kat tingkap je dah nangis...kelakar betoiilaaa

anw, salam kenal..i link u k..

Bibu said...

dah buleh komeng? ngeh2
syukur kan..dah senyum dah ok la tuh...harap bertahan sampai ujung thn hehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eija
satu minggu okey lagi, anak sulung akak dekat nak sebulan baru okey

bibu
tulah dah senyum bagai, syukur sangat

jejakalkindi said...

selamat maju jaya untuk kasih dan abangnya..

CuTeMiUt78 said...

wah.. best kan tgk kasih happy

KE said...

Selamat kembali kesekolah

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jejakalkindi
terima kasih, InsyaAllah

cutemiut78
tulah, suka nengok kasih happy

KE
tq

 
template by suckmylolly.com