Wednesday, January 07, 2009

FOR ABANG N KASIH



sib baik my dearest rizal ader, kalu idak kepala otak aku ni asyik duk pikiq nak beli aper lagi, kami sama-sama singgah jap kat Mid Point cari barang untuk abang n kasih. masuk kedai tu masuk kedai ni, finally terjebak kat Guardian....




rizal bagi pandangan beli powder ngan cologne for abang n kasih. emm good idea lah yang. for sure lah kalu abang ngan kasih dapat ni mesti happy nih. tak sabau nak jumpa ngan diaorang, time ni aku tengah merayap sementara nak nunggu abis waktu sekolah. Bagusnyer kindergarten ni coz dia memang tak bagi langsung mak pak nunggu kat dalam kawasan sekolah, semua dihalaunyer kuar, tak kira doh, anak ko melalak kat class bagai nak rak, semua mak bapak wajib gak kuar, nak nunggu boleh, kat luar kawasan tadika, duk lah nunggu kat tepi divider jalan tu.




5 comments:

makingahero said...

THANKS FOR VISITING MY BLOG...aNYWAYS i wish u a happy new year bye.

mummysyafie said...

kiter pun beli colonge yang sama untuk abang..ada dua kaler kan, blue n black..tapi kiter prefer blue

YANI said...

bagus jugakkan tinggal je kat skool..kalau kita tunggu, lagi sadis ada la kan..hehe

KV said...

bagus lah takde double standard

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

makinghero
no hal lah, tq very much

mummysyafie
tulah rasanya blue color lagi best lah

Yani
tulah kalu tunggu anak-anak lagi teriak

KV
tq

 
template by suckmylolly.com