Thursday, January 08, 2009

DANISHA



nama budak yang tersangat comel ni adalah Danisha, umurnya 5 tahun. Anak dara saperlah ni yang membuatkan anak sulung aku tak abis-abis duk puji cantik. Motif sebenar aku taruk photo budak comel ni kat sini coz anak sulung aku yang dah mula menampakkan sifat kelakiannyer mintak aku tolong amik gambor budak pompuan yang comel sangat ni.




Ceritanyer gini, masa aku nak amik abang balik dari tadika, abang terus berlari dapatkan aku, pastu bisik kat telinga aku, takut orang lain dengar, tahu pun malu, abang soh aku amik photo budak pompuan yang comel lote ni. memula tu aku cam tak tahu yang maner satu coz ramai giler budak-budak yang duk beratur kat depan aku tapi bila abang berdiri kat belakang budak pompuan tu dan tunjukkan kat aku, baru lah aku tahu kenapa abang soh aku amik, rupernya awek tu comel sangat.




aduhai, abang danish ni, ngeleng kepala laki aku nengok anak sulung dia dah pandai ngorat awek, baru nak masuk umur 6 tahun. pastu bila aku tanya kat dalam class abang ader tak yang cantik, laju aje jawab, tetap girl yang long hair tu pilihan abang. Masa kat tadika cina, jenny wong aje yang duk sebut selama setahun, sekarang ni asyik nama danisha aje yang abang duk sebut.







5 comments:

YANI said...

ak ala..cutenya danish...dah pandai pilih budak cute2...hehe..siap nak ambik gambar...layan je la kan...hheh

Me, Mrs Taj said...

wahhh br sekolah tadika dh gatai abang nih!! huuhuuh xpe xpe..normal la tu kn? guys!!!

eddie dewanaga said...

cute la, dgn tocang dia...
eh, nama pun sama dgn danish kan..???

huh, bakal menantu ni...

dakgilachoc a.k.a nani said...

kehkehkeh...hebat ooo abg ni..kecik2 dah ada pilihan hati yerk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

yani
tulah, akak layan aje permintaan anak sulung akak tu

Me, Mrs Taj
tulah baru 6 tahun dah miang keladi

eddie
tulah bakal menantu, aku chup dia dulu ni

 
template by suckmylolly.com