Sunday, January 04, 2009

DINNER


kami sekeluarga nak kuar makan, rasanya dah lama sangat tak makan satu family, mami nilah payah betul nak ajak kuar, mesti selalu tolak tapi kalu anak bongsu yang ajak, takkan x nak ikutlah kan....





tapi aiseyyyy, sedihlah, my dearest rizal x leh ikut, dia kena abiskan kerja kat workshop, busy betullah laki aku ni, sampai kan nak ajak makan pun x leh, yelah kan aku kenalah paham, ari tu balik kampung dah seminggu cuti, tupun beratus kali partner duk call.





pilihan tempat untuk gi makan semua, serah kat eji, dia ni kira suka jugalah jalan-jalan cari makan, so dia tahulah maner nak bawak kita...





jom...nengok tempat aper eji bawak kita.........biar betik dia ni............


2 comments:

Lily.Lulu said...

happy new year kak rose !!!
:D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tq very much, happy new year to you gak

 
template by suckmylolly.com