Monday, January 19, 2009

INI LAPTOP ABANG YANG PUNYA

Payah dah lepas ni aku nak berblogging bagai, sebab tu comments-comments yang masuk, agak lambat aku jawab coz budak bertuah ni dah jadikan laptop ni hak milik kekal depa. sekarang ni selagi abang tak tido, selagi tulah aku x leh nak sentuh laptop.

abang danish asyik duk main games kat lam tu, ni mak ucu dialah pandai-pandai duk ajar game, abis semua abang nak try, tapi yang paling abang suka racing car. gila tau kalu budak-budak dah pandai main game, makan pun tak nak, semalam aku ajak gi taman pun tak pandang, leka sangat duk main games.


kasih gak yang kesian, mengalah ngan abang coz abang cakap "ini laptop abang yang punya"


maka kasih beransur-ansurlah nak masuk bilik, ngadu domba kat bfren dier




6 comments:

KV said...

alahai sian nya kasih.

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah itu laptop ahmad albab yg punya ke? ehehehehe...

azie(mama auni& erin) said...

wah kusyuk betul si abg tue main game yer..kesian kasih...suh mama beli laptop lagi 1 untuk kasih yer...


akak ok lg..azie slalu berebut ngan cik abg...heheh dia suker guna lap top main game..bosan

CuTeMiUt78 said...

betul la kak, bebudak klu dah dok ralit main game.. smpi mkn pun tak ingat kan

nieja said...

alaa alaaa..
ciannye kat kasih..
x dpt maen game..
abg danish x bg eh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kv
tulah cian kat kasih

dakgilachoc akak nani
tu lah asyik dia aje nak pakai

azie
amobi azie, bankrupt akak kena beli lagi satu

cutemiut78
same lah with danish

neija
abang danish kalu dah dapat jarang arap orang lain boleh sentuh

 
template by suckmylolly.com