Monday, January 19, 2009

SHOPPING LAGIKKKKKKKK DAN LAGIKKKK

semalam pas abis cuci segala mak nenek kain, aku ajak eji gi Shamelin lagi, aku yang ajak bukan eji tau. kali ni tak guna bankcard dah, aku mintak cash ngan rizal. aku ayat baik punyerrrrr, sampaikan laki aku terpedaya ngan kata-kata nakal aku sehinggalah dia bagi duit gak.

tapi yang terlebih suday membeli as usual adik aku..dari umah adik aku cakap, dia nak nengok aje, x mo beli dah, dah lari bajet, tapi bila sampai kat saner ader lagi baju opis yang cantik, tertarik ko memang debom, yang baru dia buat kuor dari store, eji lagi lah giler duk memilih.


see, kat tangan adik aku dah ader 2 helai skirt. tu nak pilih lagi tu

aku pun cuba berjanji ngan diri cam adik aku gak, pasni aku tak shopping setahun.




dah hasilnyer, 2 plastik, tak cukup gak ngan duit laki aku bagi, sikit sangatlah, aku guna bankcard lagi dan lagi dan lagi






8 comments:

~dARlee zURiS~ said...

hohooo
sakan kak
nk ikut lah ti.blh??
hehee..

kat ne tempat nie kak?

~~ciklinn~~ said...

haiyooo akak shooping dan shopping lagi..

akak kat ner kedai nie...

hihiihihi apa kata akak bukak kedai kat internet lak... leh lin shooping lak...

dakgilachoc a.k.a nani said...

astalavista kaakkkkkk..camni leh buka butikla...:D

kakngah said...

seronoknye dpt shoping camtu... mmg haven kn....

eddie dewanaga said...

adoi... aktiviti melepas tension ni...

CuTeMiUt78 said...

uishh... kak.. sakan bershopping lagi ya

Zanna_MamaBatrice said...

kak ros .........shopping itu mmg best ooo

@nnap3jelov3b@by said...

apa nama tempat tue ehehehe

 
template by suckmylolly.com