Monday, January 19, 2009

HOMEWORK



kasih pun dah ader sikit homework, tapi semuanya berkaitan ngan colouring lu, Alhamdulillah, walaupun tiap pagi nangis bfore naik van, tapi kalu bab buat homework cukup rajin. aku tak perlu nak ingatkan kasih tentang homework, rasa cam homework belum selesai, selagi tulah kasih bukak katup buku.




kesian kat kasih, abis pencil warnanyer yang berpuluh-puluh batang, dah ilang. tak tahu maner pergi, bila aku nak tajam pencil baru sedor banyak yang dah ilang. x perlah sayang, nanti mama beli yang lain yer.







bulan 11 ari tu, laki aku ader bayor yuran kat tadika lama abang, sebagai duit booking, teacher ong ader cakap ngan rizal mintak bayor untuk booking class, laki aku bukan ader mulut, orang soh bayar terus bayor, tak pikiq panjang. aku rasa cam nak gi balik aje tadika tu nak minta balik, tapi korang rasa boleh tak? kalu sikit tak aper ni RM150.00. manyak rugilah, aku bukan anak dato' yang takat RM150 duk celah gigi aje. bagi aku RM150 tu besar, boleh beli 3 pasang kasut vincci, jahat lah sempat lagi taruk entry shopping.


7 comments:

Zaidon said...

Salam Kak, mudah mudahan sekeluarga sihat sejahtera selalu. thanks singgah di blog saya..

Ms.Lilies said...

kebetulan pulak sama nama teacher ong ni ngan teacher kindy my daughter last year...hehehe...i add ur link ye

CuTeMiUt78 said...

memang rugi la kak rasanya.. tapi blh ke minta blk

green apple said...

anak aku seminggu sekali aku kena beli color pencil dia. dia makan ke apa aku tak tau.

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah rajinnya anak dara tu buat homework yer...

mintak jgn xmintak kak..rm150 byk tu...mintak je kak..akak tak mintak sure dia senyap jer..

rasp said...

bagus lah kasih, rajin..gud girl!
wanita & shopping tak dpt dipisahkan :D

whitetulip said...

huih..lumayan tuh..rm150..p mintak balik ah..gtau yg bebenornye, apa kesah..

psst. aku ingat tuh, 'abang' tuh, hubby you..hehe..takkan masuk tadika kan..kan..ahakksss

 
template by suckmylolly.com