Monday, January 12, 2009

JUALAN GUDANG



lepas bagi abang ngan kasih makan kenyang-kenyang, aku kuar senyap-senyap ngan eji, kalu bawak anak-anak, harus aku tak leh nak menyopping bagai. penting ni, jualan gudang yang rasanya masuk kali keempat dah aku pergi. aku ngan adik aku memang menggila-gila lah memborong kat sini.





adik aku segala mak nenek dress semua dikebasnyer, yelah kan orang tu pakai size xs, size tulah gak yang paling banyak, size M paling cepat abis. Saperlah yang duk memborong size M tu yerrrr......




Nama pun jualan gudang, maka haruslah memborong cam nak bukak kedai. kalu idak rugi, beli banyak-banyak, nanti 3-4 bulan tak yah shopping lagi, betul tak eji???? Boleh caya ke ni???





adik aku sorang ni kyusuk duk pilih baju yang berkenan kat ati, untung orang keding cam dier ni, size xs ngan s melambak giler, memang tak abis pun, cuba ko cari size M, bercinta tau, memang paling cepat laris...



eji satu plastik, aku satu plastik, borong jangan tak borong, nanti lunch hours bukan susah, makan aje maggi yerrrrrr, tulah yang laki aku duk sound, asal balik dari jualan gudang tu mesti ader satu plastik besar aku wat balik. bukan takat terkejut tapi siap ngeleng kepala, sekarang ni pun dah pandai guna ayat mak mertua dia, laki aku sound, esok-esok kalu umur tak panjang, tak yah guna pasir tanam aku, kabus ngan baju aje. bisa bebenor weeei, Mr Rizal. bukan selalu pun ai shopping, sebulan sekali aje. sekali RIZAL jawab YERRRRRRRRRRRRR KE





aku dah penat lah duk menry baju, aku dah tak larat lagi nak berdiri, baik aku duk kat sini, kira bajet....





hampir 4 jam aku duk shopping kat sini, syiokkkkk perabis duit, nanti balik gigit jari, banyak yer duit yang abis......



tapi x perlah kan, asal puas ati....aku suka sangat dapat shopping kat sini, murah giler tu, nama pun jualan gudang







so sekarang kami nak gi bayar kat tingkat bawah




hasil dari 4 jam duk shopping, eji lagi giler, dia nak gi lagi esok-esok, kot-kot ader stok baru yang depa buat kuar, aku.....aku tak pergi dah kot, laki aku dah jeling.....itu tanda tak baik, itu tanda amarah nak kuar, itu gak tanda, BOLEH BENTI SHOPPING TAK YANG

15 comments:

muadzlife said...

wahhh..syiokknya shopping..sakan tuuu..kat mana tuu..kut2 leh tumpang 2-3 kaki..ahaks..

wanie said...

wah..best nye shopping sakan...kalau warehouse sale mmg harus shopping banyak2

Ena said...

hahahahaha
semangatnye memborong...
siap berplastik lagik...
giler tol la ihiksss

Dakjaat™ said...

ni sekretari ke pemborong pakaian?? hahahahaha! ;p selamat pagi to u miss crazee! =)

en_me said...

ammvoiii.. shopping sakannns akak tewww

benludin said...

nasib buat muat kete...tak muat kalu kena shopping 2nd round le..hehe

Mak Su said...

hahahah, seplastik besar dah diborong, habis ler, tak tinggal apa2 utk mak su ker?

Mrs Taj said...

mn boleh brenti shopping..kite kn pompuan...kn akak kn? kn? kn? org laki mmg mcm tu..derang tak phm!!! hehehe

Anie said...

wah banyak borong...

shiemz said...

wow!!! giler sopping niehh!! bravoooo sis!

eddie dewanaga said...

adoi...

kalau bini gua mcm ni, boleh jual botol gua nanti... gaji kecik, carik botol la...

dakgilachoc a.k.a nani said...

astalavista...byknyaaaaaaaa akak sopping..mcm nak bukak butik pn yer gak...akak bak emh selai dua kat kita meh...kita pn saiz m ni...ekekekekkeke...

CuTeMiUt78 said...

makk aaiiihh.. sakan akak menyopping erk.. siap satu plastik beso lagi tu.. perrhh...

mummysyafie said...

ni kat mana ni? mak aii...mmg selalu ke jualan camni?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

muadzlife
kat Shamelin Perkasa dik

wanie
tulah memang harus perabis duit

ena
semangat memborong sentiasa kental

dakjaat
ai sekarang dah tukar jadi sec pemborong kain baju, bagus gak tu, best

en_me
tulah, akak kalu shopping no. 1 in the world

benludin
kalu tak muat akak sewa van dik

mak su
tulah mak su semua dah dibeli

mrs taj
pompuan ngan shopping x leh dipisahkan dah

anie
bayak borong, banyak yang terbang dik

shiemz
memang giler abis

eddie
tulah pasai aku tak jumpa ko dulu eddie, kalu idak memang dah jual botol ni

 
template by suckmylolly.com