Monday, January 12, 2009

PUJUK


4 jam lamernya aku ninggalkan anak-anak kat umah ngan mami, dah sah-sah abang ngan kasih memang merajuk coz ari cuti-cuti pun nak ninggal diaorang, dah lah ari kerja boleh jumpa kejap aje, bila dah kul 9.00 malam dah kena masuk tido



maka aku kena pujuk, ikut aje aper kehendak ati anak-anak kesayangan aku tuh, depa berdua ajak aku lepak kat luar, ajak aku baring sambil story kat diaorang, aper yang aku beli, kenapa tak bawak abang ngan kasih, tak rindu kat abang ngan kasih ke, tak sayang abang ngan kasih ke, macam-macamlah soalan yang ditanya oleh pegawai penyiasat akibat tak bawak depa sekali.



kesian kat diaorang, boring giler duk umah, tak der saper pun ajak kuar, nantilah yer sayang, next week kita gi jalan-jalan yer.

2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah memujuk pn ada stail erk kak? siap brg2 tuhhhh...hehe...lawak lak nengok akak mujuk kasih tu...

CuTeMiUt78 said...

uish.. siap lepak2 baring2 lagi tu.. heh..heh..hhe.. anak punya pasal kan kak.. layan kan je..

 
template by suckmylolly.com