Thursday, January 08, 2009

MIDPOINT


petang semalam, sampai-sampai umah aje abang tengah syiok beradu, kasih tak tido coz nunggu mama nak ajak gi Midpoint, aku dah janji ngan kasih kalu kasih ceria n happy gi school, mama akan kasih adiah, cakap aje nak aper.





kalu dah berjanji harus dan wajiblah kena tepati kan, maka petang semalam aku terus bawak kasih gi MidPoint, bagi chances kat kasih pilih aper yang dia mahu. Ini adiah dari mama kerana kasih tak nangis lagi.



memula tu sibuk nak beli buku, tapi tetiba lak tak jadi, pusing lu, round lu satu bangunan neman kasih carik barang




finally jumpa gak, kasih nak kan crown ni, nak jadi princess katernyer.


mama, tasih cantik tak? cantik macam princess tak????, kalu mama buy crown ni kat tasih nanti tasih boleh jadi princess




crown pun crown lah kasih, asalkan kasih tak nangis dan happy udah cukup buat mama bahagia






2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah nak jadik princess kasih erk...beshnyer bdk2 skrg...crown pn der jual..dlu2 mna ada..berangn nk jadik princess..bunga la jadik mangsa..cocok sana sini kt kepala..haha...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc a.k.a nani
tulah, macam-macam ader jual, zaman akak dulu, jangan arap

 
template by suckmylolly.com