Thursday, January 08, 2009

PENCINTA H/BAG



kalu kuah tak tumpah ke nasi, maner lai nak tumpah kan???? gitulah jugak resminyer ngan kasih tercinta yang duk ikut pael mama ngan mak ucu dier gilakan h/bag...





pantang nampak kedai jual h/bag mesti kasih orang pertama yang melangkah masuk nak nengok h/bag. semua pakat hentam aje, tak kira doh h/bag orang dewasa ke budak-budak ke, asal h/bag semua kasih belasah aje




pastu siap berposing maut lagi ngan h/bag yang kasih duk try



lepas satu-satu h/bag yang kasih duk cuba, aku sabor aje nunggu anak dara aku sorang ni duk try semua beg yang ader kat situ yang boleh tercapai ngan tangan kasih




siap boleh pilih-pilih lak, h/bag maner yang cantik untuk kasih, untuk mama dan tak lupa gak untuk mak ucu kesayangannyer








dan yang pastinya, pink tetap pilihan kasih tercinta




kasih : cantik tak h/bag ni mama, cantik tak kalu tasih pakai?


mama : cantik sangat, kasih nak buy ke h/bag tu?


kasih : no lah, tasih try aje, tasih dun want buy pun, kan mama belum dapat gaji lagi, kalu mama dah dapat gaji, nanti mama buylah kat tasih, ari ni tasih nak tengok saja. boleh kan tasih tengok sajer?





amiklah sayang, beraper banyak masa pun kasih nak, yang penting kasih nak gi school, itu aje yagn penting, lain hal semua mama boleh ikut tasih


4 comments:

mummysyafie said...

kecik² dah terserlah bakat tu kan. mesti dier geram tangok hbag hy kalerful tu

Blushwax said...

girls will be girls.....kalau tak handbag, kasut...hehe.

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah memahami sungguh si kasih ni..bagusla...:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mummysyafie
tulah banyak sangat, semua nak try

blushwax
tul tu, tak leh lari dah

dakgilachoc a.k.a nani
tulah sungguh memahami perangai pompuan

 
template by suckmylolly.com