Thursday, January 08, 2009

PAGI YANG CERIA


van datang amik anak-anak aku bih kurang kul 7.45 pagi. Dan abang adalah destinasi terakhir pak samad ni amik budak.



pagi tadi, masa aku antor nak naik van, Alhamdulillah kasih ceria sangat. Siap bagi flying kiss kat mama n mami. Lagipun abang danish begitu bertanggungjawab dalam menjaga baby kasih. Abang akan pimpin tangan kasih turun dari van, antor kasih ke class, pastikan kasih bukak kasut n then baru abang naik ke class abang, balik pun begitu, abang akan tunggu kasih kat luar class dan terus pimpin tangan adiknya untuk beratur naik van.


camner aku tahu abang buat semua ni? Pengasuh kasih kat tadika tu yang criterkan kat aku. Kat tadika ni yang bagusnyer untuk murid-murid umur 4 tahun bukan sahaja teacher yang ader tapi siap ngan pengasuh sekali ader. So pengasuh ni lah yang jaga kasih dan budak-budak yang lain.


2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah anak2 akak, dua2 leh jadik cth yg baik..bagus2...:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

terima kasih banyak-banyak

 
template by suckmylolly.com