Thursday, January 08, 2009

SALE LAGIKKKKKKKKKKKKK



saya sudah pun abis bercuti sakan and semalam adalah hari pertama saya bekerja pada tahun 2009. Azam tahun baru aperlagi kalu bukan nak kuruskan badan. nak kuruskan badan dan kurangkan shopping sikit, tak leh kurangkan secara mendadak kena sikit-sikit. tapi cam tak caya pun ader ngan azam tahun baru aku ni...






masuk kerja aje, berpucuk-pucuk surat duk nunggu atas meja, tapi ader satu surat aje yang menarik perhatian aku, surat cinta dari sogo, soh datang saner gak ader sale......big sale.....tapi sorrylah sogo, ai tak boleh nak pergilah, ai dah banyak abis duit kat jualan gudang Taman Shamelin, bukan takat sehari aku berhabis kat saner tapi boleh dikatakan setiap ari aku duk gi saner beli baju, setiap ari akan ader baju baru yang diaorang buat kuar dari store, so kenalah rajin gi setiap ari buat spotcheck, bukan takat murah aje tapi memang fesyen dia pun memang stylo abis.



tapi member baik aku sorang ni tetap gak pujuk soh aku neman gi sogo, dia berkenan ngan satu barang. aduh seri, bila dah kakak mu ini kekurangan duit maka ngan sendirinyer aku jadi malas nak gi takut terjebak lagi sekali, aku bukan boleh takat window shopping, mesti ader gak yang aku terbabas beli. komfem lah ni, takyah duk ramal, aku bukan boleh pegang duit, asal sale aje aku nak gi tumpang sekaki. My dearest rizal dah tak mahu subahat ngan aku bab-bab shopping ni. wuhhaaaaaaaaaaaaa




dan pesanan daripada penaja utama saya ialah


katakan TIDAK pada SOGO kesayangan aku tu. ai love u lah sogo but i'm very sorry......



penaja utama ai tak nak bagi duit dah, aku dah terlebih shopping....aku dah kena sound.....aku dah kena sindir........aku dah kena marah................dan yang paling sedih...aku kena buang tabiat suka shopping....wuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. wahai sogo, BB plaza, Nichii, Isetan, Times Squares....please help me....





4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

kak, carik penaja lain jer..kehkehkeh...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. semoga akak tahan godaan sogo tu k..

Zureen said...

Nampaknya azam zureen tahun ni pun hampir sama juga(kuruskan badan dan kurangkan shopping)..but entah boleh tahan sampai bila agaknya..he3

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc a.k.a nani
tulah, ingatpun cam tu lah ,saper ekk nak taja nih

cutemiut78
tulah, tahan-tahan ni

 
template by suckmylolly.com