Wednesday, January 07, 2009

PUJUK



bayangkan aku nak soh kasih mandi pun kena terajang bagai lu, kasih siap ngamuk giler-giler lah coz x nak gi tadika, meraung-raung lah. pas abis ngamuk ngan meraung baru kasih guna teknik rayuan domba tapi tak jalan gak, kena gak gi sekolah.





part ni aku memang lemah, aku kena ader laki aku lam keadaan cam ni, rizal soh anak-anak naik van gak, tak kira lah nangis meraung bagai or not, naik van kena tetap naik van, esok semua dah kena gi kerja so kena paksa gak.



And my dearest rizal terpaksa amik Emergency Leace coz nak settle kan masalah yang aku sendiri memang x leh nak settle.



ni part paling syahdu giler ah, abang danish tengah berusaha untuk pujuk baby kasih agar neman abang gi sekolah, macam-macam ayat lah abang duk guna. nama pun junior king of the pujuk kan, of cozlah tahu cara-cara nak ayat.....



amboi-amboi abang menguap lagi, kan main besar lagi bukak mulut, tulah mama dah cakap, lepas makan mee hoon terus tido ni tak lagi soh story lu pasail anak kambing ngan buayalah, soh nyanyi lagu anak rusa nanilah, lagu oh bangau lah, last sekali bukan abang yang hanyut tapi aku lu yang hanyut entah ke maner. Kasih tetap ngan muka sedih tak nak gi tadika.

6 comments:

Zureen said...

salam perkenalan..zureen seronok baca blog ini tiap2 hari..

eddie dewanaga said...

"..anak rusa nani,
baru kembang ekor,
apa salah kami,
lalu tidak tegur..."

lagu dia mcm tu kann..??

~dARlee zURiS~ said...

alalalaaa...x mo g tadika ek
nape??

sweetnye abg nak pujuk kasih ek :)

rieda96 said...

cantikla uniform dorang

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zureen
terima kasih zureen

eddie dewanaga
lebih kuranglah eddie, pandainyer

darlee zuris
hari pertama ngan kedua aje kasih cam bercinta nak gi, sekarang ni dah okey dah

ried96
tq dik, terima kasih sudi kujung blog akak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zureen
terima kasih zureen

eddie dewanaga
lebih kuranglah eddie, pandainyer

darlee zuris
hari pertama ngan kedua aje kasih cam bercinta nak gi, sekarang ni dah okey dah

ried96
tq dik, terima kasih sudi kujung blog akak

 
template by suckmylolly.com