Monday, January 19, 2009

TERBALIK KUT

ni bapak yang ajar anak main games or anak yang ajar bapak main games. dalam hal 2 beranak ni terbalik kut sikit, abang danish yang ajar papa main games. Almaklumlah abang danish maner pernah nampak papa duk ralik main games, kalu papa bukak internet pun samada nak baca blog bini dier or nengok kreter. itu aje yang papa duk pi mai pi mai tang tu. games memang x pernah lah laki aku duk ngadap.


so abang danish ngajar papa cara-cara nak main game racing car


ralik tul abang duk bagi penerangan, kejap-kejap aku dengar abang cakap "papa faham tak aper yang abang ajar papa ni, faham ke tak"


15 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah sokan abg kemain lagi..cam guru tanya anak murid erk..tp betullah papa dia yg jadi anak murid..eheheheh...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. abg danish lebih advance dari papa dia..

nurul said...

aloo salam singgah.... kita add link tau... :D

Bunga Binti Nordin said...

bunga link kamu..
hope kamu juga.

:)

ain said...

salam beauty...thnx sbb singgah blog akak. Tu lah asam garam rumahtangga.

Suzi said...

anak2 zaman cyber...cekap je pasal games n pc ni...kan???

kakpiah said...

ok le tu anak banak bley berkolaborasi *wah ayat* main game sesama..
kalo anak2 saya.. apaknyer jer yg konker..
giler koser konsepnyer.. hehehe..

Khas Lysha said...

aik?.. abang lak ajar papa dia ye,.. budak2 skrg lagi advance dari kita kan kak,.. yelah masa zaman kita dulu umur mcm ni masih main pondok2.. diorg tahu ke pondok2?.. hu hu..

Zanna_MamaBatrice said...

bebudak sekarang lagi advance dari kita kan kak ros.......
hebat abanga ngajor papa dia main game..........

MULAN said...

budak2 zaman ni semua bijak2, dapat computer terus pandai pakai, main games ke, chatting2 ke..

kasih tu ikut darah mama dia la.. comel pulak tu 2 beranak ni..

wati said...

Tengok pada rupa papa tu....mcm tak paham jeee

lily lotus said...

haha..so sweet ;)

zino said...

zino dulu pun blajar dengan angah macam mana nak buat akaun email hehe

zino said...

zino dulu pun blajar dengan angah macam mana nak buat akaun email hehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc aka nani
memang papa dier kena jadi anak murid pun

cutemiut78
terlebih advance

nurul
okey tq

bunga binti nordin
sorry baru buat bunga

ain
asam garam yang banyak garamnyer

suzi
tulah anak zaman sekarnag memang bijak bijak

kak piah
ni anak lak yang gila kuasa

khaslysha
teringat lah zaman pondok oh pondok

zanna_mambatrice
tulah abang memang advance pasai games ni

mulan
tul tu budak zaman sekarnag memang bijak


wati
memang tak poaham pun

lily lotus
duadua gila games

zino
akak pun sama belajar ngan adik akak

 
template by suckmylolly.com