Monday, January 12, 2009

YOUTUBE




youtube punya pasal, aku ajak neman gi beli pampers pun x nak. sejak mak ucu ajar nengok cartoon kat youtube, itulah kerja abang stiap ari bila aku ngan eji ader kat umah, mesti soh cari story cartoon kat youtube. kalu idak pun sibuk duk menaip ntah aper-aper. budak-budak biasalah kan, kat tadika lama abang ader gak class computer, tu yang nak praktik kot. belasah ajelah bang, asalkan bahagia.

7 comments:

Aleeya said...

dak2 skang gini la yer...kita dulu tak merasa he he

atty's said...

hehehe..tak lama lagi abg ade blog lak..ekekke..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah nengok katun kt youtube tu..bdk2 skrg mmg advance..bertuah sungguh lahai...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aleeya
tulah kita dulu x dapat merasa pun

atty
tulah, tak lama lagi mesti ader blog sendiri ni

DrSam said...

anak saya yang 2 tahun kalau tak tengok ultraman dyna kat youtube sebelum tidur tak sah.

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain lagi ya abg danish.. heh..heh..heh.. pasni abg danish buat blog sendiri plak..

eya said...

nih pon pebret kite turun tumurun gak kak..

 
template by suckmylolly.com