Monday, February 16, 2009

BREAFAST N LUNCH

as usual asal ari minggu aje, mesti brekfast kat luar, ni dah jadi rutin hari mingguan, nak makan roti canai pun boring, so kami tukar selera, breakfast kami disekalikan ngan lunch, 2 lam 1. rizal ajak makan nasi kedai mamak.


see, licin giler aku laki bini duk makan.


abang danish tak nak makan nasi nak makan maggi goreng. tapi tak abis pun, abang cakap tak sedap, kasih makan ayam goreng seketul





ni aku punya nasi. dah lama tak makan ayam goreng mamak. memang bestlah, sampai bertambah-tambah





pas ni kami nak round KL, nak bawak abang ngan kasih pusing-pusing aje


1 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

makanan lagik...uwaaaaaaaa...lapoooooooooo...=P

 
template by suckmylolly.com