Monday, February 16, 2009

LEPAK




selesai acara pusing satu kl, makanyer kami anak banak cari port tuk lepak






singgah jap kat taman sini, dahaga giler lebih-lebih lagi nengok ader orang jual cendol kat sini plus ngan rojak, haruslah makan. rugi ni kalu tak makan



tapi aku soh laki aku ajelah beli, aku duk sini, nunggu anak-anak main sekitar sini. 2 mangkuk cendol, untuk aku laki bini, abang ngan kasih tak beraper gemor makan cendol, ice cream yer. wajib beli











kami jarang datang playground sini coz orangnyer terlampau ramai yang amat, nak kawal anak-anak pun susah, terlalu ramai. sesak sangat






ginilah muka laki aku kalu soh senyum, senyum tak ikhlas, laki aku tak suka bergambor, as ai said bfore, yang banyaknyer semua candid, kalu soh amik camgini, konfem fair giler jadinyer





tu gambor laki aku tengah ketawa yang photonyer diambil secara candid. rizal tak sedor aku amik dia tengah leka duk borak ngan abang danish



cendol ni sedap giler, tak cukup satu mangkuk, tapi disebabkan aku diet maka segalanyer kena dikurangkan, diet ke, bukan tadi baru aku mencekik nasi kedai mamak. nasi kedai mamak tak diet tapi cendol ni aje ai diet



rojaknyer best, yang best tu tang kuah dier, tak cukup kalu makan satu bungkus ni, tapi disebabkan ai dah cakap kan, ai diet so sebungkus pun dahlah, rizal tak makan dia beli kat bini dier. salah satu favorite aku rojak mamak.






see, gambor rizal tengah ketawa lagi, kan main lagi kalu bercakap ngan abang danish tak sedar yang aku tengah snap gambor dier, tapi gambor aku terlebih suday. opppppppps sory












oh yer, ari tu sempena annivessary kami yang ke 6, rizal hadiahkan aku jam tangan, tapi kan jam tangan tu tak mo tinggal ngan aku. tak tahu maner dia jatuh. dan ini adalah kali ke 3, jam tangan aku hilang dari tangan aku. sebab tulah aku suka pakai yang ader tali tapi rizal suka benor beli yang cam dier punya. aku pantang tok nenek pakai jam or barang kemas yang guna cangkuk or aper ke tah namanyer....konfem mesti ilanglah punya. sekarang tangan aku kembali kosong. ngapernyer ko jam tak mo duduk ngan aku barang 2-3 bulan, ni baru beberapa minggu terus hilang.



3 comments:

nURmALa mAZLan said...

isk...
lapar pulak kita tgk rojak tu..
kita lom makan lagi nih.. lapar!!!

one love said...

cute family!
:) best outing cam gini...

dakgilachoc a.k.a nani said...

sedapnyer cendol...sedapnyer rojak..lama dh tak mkn rojak...hehe..

kak rose, jam tu malu kot nak calarkan tgn kak rose yg mulus tu...tu yg dia snggup hilangkan diri...hehehehehe.....

 
template by suckmylolly.com