Tuesday, February 10, 2009

DINNER

aku bagitahu kat laki aku yang abang danish ader mengadu kenapa papa busy sangat. abang pun dah call papa banyak kali lam sehari coz lately ni papa cam busy giler. pas isyak, rizal ajak kami sekeluarga dinner kat luar, dah lama rasanya tak keluar ramai-ramai. pilihan anak of cozlah fast food tak kira lah, KFC ke, Mcd ke or pizza tapi mami jarang amik fast food, bukan senang nak bawak mami kuar, asyik tak nak aje, so malam tadi semua ikut pilihan mami, mami ngidam nak makan steak.


so ader dua pilihan, steak kat kampung baru or steak kat cheras, mami tak mo gi tempat lain, mami cakap nak steak kat cheras aje, yang tu aje sedap bagi mami. so moh kita gi cheras

so nilah kedai steak yang mami paling suka






8 comments:

Shifu67 said...

papa ajak makan kat luar... mama pun apa lagi, sokong la eiii.... :)

tulipurple said...

sis,kedai yg kat bkt cheras tu ke?

Big Mamma Bukhari said...

dah lama t tak makan steak tau! ni yg bt t terliur nieh! hehe..

bozzobattousai said...

apa nama restoren steak kat cheras tuh? bozzo teringin nak rasa sedap ke tak?

nieja said...

steak kat cheras
ni katne sis?
mcm best je..

tapi kat kg baru
mmg bets pon ehe

Dee said...

cheras kat belah mana ni ros..leh terjah..

dakgilachoc a.k.a nani said...

kak, kedai steak tu per nama erk dan ada plan tak nak kesana? teringin nak cuba la :)

my heart said...

kak rose,saya tgh dok mengidam chicken chop nie..harap2 sebelum bersalin nie dapatlah nak makan...tapi kedai nie kat mana kak rose...nak pi nie

 
template by suckmylolly.com