Tuesday, February 10, 2009

DINNER














hasil camera tak menarik coz bukan dari camera h/phone aku, kalu dari aku dah banyak rasanya entry, tapi sejak h/phone aku masuk w/shop, entry pun kureng aje coz aku tak minat sangat amik photo guna camera dig, lain lah kalu gi bersantai, takat nak gi makan or kedai cam gini, aku lebih selesa guna h/phone aje.
so malam tadik, kami semua gi makan steak kat cheras, as usual aku tak makan beef, aku amik chicken chop, same with my mum. anak-anak aku bagi depa makan chicken chop yang kosong aje, tak yah nak tuang sos kat atas. so depa duk makan yang tu, cuma kasih kan jaga badan, kasih cuma pilih nugget ngan french fries aje.



5 comments:

zino said...

nampak sedap tu cheras kat mana tu? mana lah tau hehe

~~ciklinn~~ said...

akak linn dah lama tak pekena western foood nie... harus ku carik mlm nie.... hehehe

nieja said...

kasih diet eh
hehe

Dee said...

ait? kecik2 dh jaga badan..wah..ni ajaran mama dia ni..hehehe..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah kasih pn diet ke? kemain lg jaga badan eh...hehe...

 
template by suckmylolly.com