Thursday, February 05, 2009

HOMEWORK

dah sebulan masuk tadika baru lah semalam, teacher nelly bagi sebijik buku ngan homework kat kasih. kasih memang excited sangat-sangat dan tak sabar-sabar nak tunjuk kat papa.

so bila papa balik aje, kasih terus terjah nunjuk homework yang kasih kena buat. asyik sangat duk bercerita. dan part yang paling seronok di dengar bila ustazah selalu minta kasih bacaan surah Al-Fatihah dan surah lain yang berkaitan ngan muqadam. kasih dah dekat nak khatam quran kecik (muqadam) tak lama lagi aku kena beli quran besar untuk kasih ngaji.




tapi ni dah terlebih rajin, teacher soh buat homework ikut tarikh yang ditulis tapi kasih abis setengah buku dia duk color.




yang penting kasih happy ngan homework tu, masalah sekarang ialah kasih susah nak bangun pagi. dulu lain masalah, ni masalah baru lak.












5 comments:

||alis|| said...

salam kak rose;
sori lameee tak jenguk blog akak.
akak nih pembelog tegar gak yer.. :)
rajin kasih buat homework, sampai terextra bagai.. bagus.. ckp kat kasih, kipidap :)

Anie said...

best tgk budak dah masuk sek, tak sabar nak tgk anak masuk sek

nURmALa mAZLan said...

rajinnyer dia..
rajin gak papa dia melayan kan kak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam alis
tq alis

anie
bila anak dah masuk sekolah, lain lak criter yang timbul

nurmala mazlan
memang itulah kerja papa dier

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus la kasih..baru 4 thn dah nak khatam muqadam.. bagus2..clap utk kasih

 
template by suckmylolly.com