Tuesday, February 03, 2009

JAJAN

abis shopping semua beli jajan jap kat uncle roti ni. uncle ni setiap ari ada lah duk pusing-pusing kat bawah duk jual roti ngan jajan


okeylah dah abis beli barang keperluan semua, aku nak balik tido.

4 comments:

Khas Lysha said...

tak puas shopping kat jj sambung kat motor plak ek kak.. dasat la.. he he he

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, tak habis-habis nak shopping

ai said...

dah lama tak jumpa bonbon ni..suke nk pilih2 jajan yg dia gantong kt peti roti tu 'P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ai
tulah, roti dia pun best gak, oh ai panggil dia bonbon

 
template by suckmylolly.com