Wednesday, February 25, 2009

LUNCH TIME....

setiap ari seri akan gi food court tapau dia punya lunch. gi sorang aje coz aku lunch time cam gini lebih enak tido or ngurut aje, makan gak tapi tak selalu lah, bila lapor sangat baru makan. slagi tak lapor aku tak makan sangat. nanti malam nak mencekik, kenalah siang ari aku kosongkan lu tangki




ari ni malas nak lunch kat pantry dept aku, kami gi pantry kak ani. yang ado cuma sue aje.


dah abis makan semua, sue pun sambung buat kerja, masa ader lagi lam 1/2 jam, aku mintak tolong massage kan kaki aku yang dah sakit-sakit ni.



minyak dah kehabisan, guna losyen ajelah...



putih melepak seri ni kalu dibandingkan ngan kulit aku. aku sibuk nak amik gambor dia tengah ngurut, dia lak sibuk nak berposing


lega, pas ngurut, tq yer seri

8 comments:

zino said...

bila nak siap tu asyik nak tangkap gambar je hehe

Cik Amy Sensei said...

hai puan 'crazy beautiful'..salam ziarah..
teruskan berblog sentiase kerana..
saya selalu membace blog kamu..
best ajo membaca diari kamu sehari2 bersama family kamu ituu..
walaupun kita saling tak mengenali,
i tiap ari bace blog kamu..
i dont know y..
coz ur story is very best to read..hehe

eya said...

x geli ke kene urut? kalo kite geli yg amat,lg2 tang kaki..ekeke

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. skali2 berurut bestkan kak.. sib baik ada yg nak jadi tukang urut..

rasp said...

nikmatnya ada org tolong picitkan..leh i hulurkan gak anggota badan i nie ngehehehe

Snakebite said...

boleh tak seri tolong urut kaki saya juga...? sakit nih heh heh

Zanna_MamaBatrice said...

kak
pinjam tukang urut tu boleh
?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tulah besok pun tak leh siap agi

cik amy sensei
terima kasih kerana sudi singgah kat blog akak. tq very much

eya
tak best sangat urut

cutemiut78
tulah sib baik ader seri comel ni

rasp
boleh apersalahnyer, tangan seri ni kuat

snakebite
boleh sesangat tu

 
template by suckmylolly.com