Wednesday, February 04, 2009

TESCO AMPANG



after that we went to tesco ampang lak, still nak carik cd games agi, tapi tak aderlah kat sini, laki aku puas duk melilau carik, tapi tetap tak jumpa, maka kami anak banak, menapak lu kat sini layan telatah abang ngan kasih






pastu perut pun lapor, bayangkan 3 tempat gi lam masa satu malam, Spektrum, Galaxy pastu tesco. perut of cozlah kena isi gak, aku pujuk abang ajak makan pizza, tapi budak ni nak makan satay kajang lah....


7 comments:

atty's said...

sedapnya satay kajang..
cun ar kasih..

maklang said...

satay kajanglaa best,.,,he,,

thanks singgah blog maklang..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
satay kajang memang best, tapi akak nak makan pizza

maklang
terima kasih gak sudi balas kujungan

HEMY said...

satay kajang lg best..I vote sate kajangggg

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

hemy
same with anak akak ni

Dee said...

kita selalu gak gi tesco ampang..harap2 nti bertembung ye..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dee
semoga satu ari nanti kita bersua muka

 
template by suckmylolly.com