Wednesday, February 04, 2009

TQ AZHAR MAXIS

ader parcel from azhar maxis, memula dulu dia courier pastu kena tendang balik, pastu dia antor by hand. dah 6 bulan lebih baru lah parcel ni sampai kat tangan aku, punyalah payah nak dapat kat aku


dia ni member yang aku berkenalan masa kawad dulu, ingatkan dia belikan aku t'shirt aje masa gi beijing ari tu, tapi rupernya banyak giler dia beli. tq yer azhar,




bila dah aku pun dapat banyak, maka bestfren aku pun mesti ader bahagian punya, satu untuk cik seri yang comel tu.

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

akak utk linn ada tak.... :)

Anie said...

lamanya menunggu..6bln baru dpt..

nURmALa mAZLan said...

wah!!! nak jugak kak..hehe!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ciklinn
jom datang jumpa akak

anie
tulah 6 bulan baru dapet

nurmala mazlan
nanti mala kawin akak bagi

HappyIrfa said...

aku pun nak jd kawan baik ko jugak.
kat beijing mmg byk beg2 camtu.
murah giler harganya berbanding kat sini..

Dee said...

dpt adiah mmg bestkan..nak 1 leh? wakakaka..x malu..hihihi..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

HappyIrfa
jom sekarang kita declare gak member baik

dee
memang best, boleh nanti jumpa akak yer

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronoknya..

 
template by suckmylolly.com