Monday, March 16, 2009

JANJI TETAP JANJI

atas katil pun atas katil lah, asal janji ditunaikan sudah. hari minggu ari tu, eji dah sound semua orang, tak leh masuk dapur sebab baru aje basuh dapur. tak leh pijak langsung. bukan mop tapi basuh satu dapur. abis disentalnya oleh eji. sekali sekala kan nolong kakak dier. mami lak dah janji ngan kasih nak ajar kasih buat donut. dari bulan sudah dah, budak kecik ni minta diajarkan, so baru semalam mami tunaikan janji ajar kasih buat donut.


so kasih beriyalah belajar ngan mami bukat donut, tapi idok ler budak kecik tu pandai buat donut, just gentel sampai jadi bulat, dah kira terror lah tu.


see, kan main lagi dia duk gentel sampai jadi bulat

so yang bulat kecik-kecik tulah kasih buat, pandai anak mama ni


serius aje muka, soh senyum pun tak layan, "tasih busy ni okey"





8 comments:

neezareef said...

kasih bz gentel tepung ya

Dee said...

wah..kemain rajin anak dara ni..donut soploh!!

[-suziey-] said...

waa busy btol kasih buat donat..aunty nak sket la..buleh x :p

a.b geldofg said...

wah2 bgus lah mlatih

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..tasih..kak N nk rs air tgn tasih r....

mummYaeesh said...

ala comeynye..rasa dia sama sedap dgn big apple donut tak??woohoo

nieja said...

amboi kasih..
dah pndai wat donut ye..
bantal2 smua tu, buat atas
katil ke ape? aha

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh... serius je muka..

 
template by suckmylolly.com