Monday, March 16, 2009

YANG MANA SATU

abang danish sekarang ni bukan main lagi, semua dia nak kaut, sekarang ni baik lap top ke, astro ke semua dia yang punya, orang lain tak leh nak sibuk kawal dah, tu abang yang punya. salah satu sebab selain dari aku yang dah tak larat nak update blog kalu ari-ari cuti jugaklah kerana anak sulung kesayangan aku ni. abang danish ni kalu hari tak sekolah, sampai kul 3.00 pagi baru masuk tido, selain dari duk neman eji layan tv abang sibuk duk main games. PS yang ader kat umah tu abang tak minat sangat, dia lagi suka ngadap laptop. maghrib sabtu ari tu ader story CARS, makanyer abanglah yang berkuasa penuh, tapi tangan tetap gak nak main games, saper ubah channel mesti kena sound, telinga duk dengar tv, tangan ngan mata duk main games. dua-dua pun nak kaut.


see, gelagat abang danish yang sekejap-sekejap duk toleh story CARS. sekarang ni aku pun dah kasik laptop tu kat abang, aku ngan rizal maner boleh doh nak berinternet bagailah, selagi abang tak tito selagi tulah dia duk berkepit ngan laptop tu. tak perlahkan, lagipun aku dah tak minat sangat nak hudpate blog ni, aku cam dah ader ura-ura arah ke malas dah. laki pun dah sound, asal masuk kerja aje sekarang ni, mesti tak banyak story dah pasal anak-anak. payah nak royatlah, kemalasan mengatasi segalanyer. dulu kat tangan aku ni 24 jam ader h/phone sebab sibuk nak snap gambor anak-anak, tapi sekarang ni yang ader kat tangan aku 24 jam adalah bantal, kalu kat opis, bantal kecik tulah peneman aku di kala tido.


3 comments:

Jasfyra said...

kak, mls apdet xpe..jgn benti apdet eh..

nURmALa mAZLan said...

lorrr
naper malas nak blogging kak..huhu~~ jgn arr benti eh

Ena said...

hahaha samala kiter.. nak pakai laptop kena beratur dulu.. tu pun mengambil masa berjam2 uhuks..

 
template by suckmylolly.com