Monday, March 16, 2009

PIZZA HUT

so arini seri ikut tekak aku lagi, aku teringin nak makan spaghetti lak. asalnyer pagi tadik nak makan tomyam tapi tetiba lak bila lunch time boleh tertukar lak selera pada spaghetti.


so memula tu aku order french creamy chicken spaghetti n seri order portugese prawn spaghetti. tapi bila aku rasa, cam nak kuar balik pun ader, aku tak beraper suka nengok menda putih-puti kat lam spagehetti tu, dah seri kata tu cheese, yer lah kot, aku tak makan cheese, jadi kalu dah itu katanyer, betullah tu

yang ni lak french creamy chicken spaghetti. tekak seri memang tersangatlah kena ngan spaggetti ni
pastu aku tukar ngan seri, aku makan portuguse prawn spaghetti, tak kena lah ngan tekak aku. aku cuma dapat makan separuh aje, separuh lagi seri yang abiskan. tapi pas tu lam kul 3.00 petang, perut aku lapor balik, lapar sangat. nak tak nak aku soh member opis tapaukan aku goreng pisang, barulah ader tenaga nak buat kerja.


ni lah portuguse prawn spaghetti




dan hasilnyer muka aku dan tembam, ramai dah budak opis aku dah negur, katanyer makin hari muka aku semakin bulat. tapi tu semua tarak hal lah, yang penting aku happy. gemuk ke kurus ke sekarang ni belakang kira. dan yang paling ketara, aku dah mula nenampakkan ciri-ciri malas nak bersiap gi kerja. aku cuma saut aje maner yang patut.




13 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuk....xpe2...berisi y bfaedah...sedapp nyerr makan sis..

Shifu67 said...

kami makan tu gak kemarin.... tapi udangnya tu besar tepung je kan... hehehe

Big Mamma Bukhari said...

salam kak..
t dh 4 bulan x g makan kat pizza hutt.. tp badan x delah selim mana pun... kan??? hehe...

[-suziey-] said...

eh xde la bulat sgt..stil nmpk ur heart shapers face what!..hehehe..sdpnye layan spaghetti..:D

neezareef said...

uwaaaa
camne ni k.ros..
teringin sudaaaaaaaaa

Adry said...

janji happy kan... hehehe... yang lain tu tak penting...

Dee said...

dlm x mekap2 tu cantik je aku tgk ko ros..mkn je jgn sekat2..this is the time..sok2 pantang dietlah..hehehe..

eddie dewanaga said...

best tengok pasta yg ros mkn tu... tengok seri, lagi best!!!

eya said...

tgk makin berseri2 je muke akk skang..

Bunga Binti Nordin said...

sweetttt

nieja said...

nak jugakkkkkkkkkk!
laparrrrrrr

orangbukit said...

Hmmm...sedapnya spaghetti..favourite tu..

CuTeMiUt78 said...

uish..kak.. best ler.. yummy2.. tak la bam bam sgt.. takpe kak bambam pun berseri2 lagi tu

 
template by suckmylolly.com