Wednesday, March 18, 2009

MEE REBUS

malam hari tu, anak-anak aku tak nak mo makan nasi, soh buat gak something yang lain dari yang lain. aku sekarang ni memang x larat nak masuk dapur dah, so segalanya mami yang tolong buatkan.


mami sepantas kilat masakkan cucu dier mee rebus, sekali abang kan main selera lagik duk makan


nilah mee rebus buatan mami, kena kosong, abang danish tak mo ader cebisan-cebisan sayur mayur ke ayam ke, telur okey, tak per, yang lain, mesti tak leh nya


kasih pun sama tapi makan sikit ajelah kan, kasih kan diet



makan pun tetap kidal




3 comments:

juliana shahida said...

ala cute nya dua org ni....

well my nephews pun sama nak mkn suma yg kosong2, xde sayur. tp telur mesti ada especially telur mata.

CuTeMiUt78 said...

sib baik ada mami duk layan kerenah cucu2nya..

dins said...

sdapnya dik mee rebuss...uncle nak sikit bleh?? :)

 
template by suckmylolly.com