Thursday, March 05, 2009

LUNCH

lunch time semalam aku bertiga kuar jalan-jalan kat Maju Junction. sajer aku nak panaskan badan sikit, kat opis sejuk sangat, kami gi Nichii lu, tak der sale, dan tak der baju yang menarik, kalu ader takat 2-3 elai ajelah.


kat Nichii ni banyak baju style gini. sekarang ni aku cuma boleh nengok dan amik photo aje.




dulu aku suka sangat baju cam gini gi kerja, sebab senang, 1 elai aje, pastu sekarang ni dah berjangkit kat adik aku yang minat sangat ngan baju cam gini, eji cakap, senang sebab tak yah nak ader 2 elai, saut aje terus siap.





pastu bila perut lapor, kami singgah jap kat KFC, makan lu kat sini, member aku tak nak makan kat sini coz nak diet, tapi bila aku cakap aku mengidam nak makan, terus semua mengalah.



ni yang aku punya, yummmy, yummmmy, aku tak mik gambor sebab semalam aku cuma ader mood nak melantak aje mood nak bergambor bagai dah tadok.





8 comments:

one love said...

ha, masuk blog ni pulak, jumpa gambo makanan! wuih, lapor terus!!!

hehe

Mak Su said...

rindu maju junction, dulu opis maksu kat situ. selalu supping kat fos ler. time posa ler best, memacam ada ek.

ratna said...

mmg kakkk..baju kat nicchi tu kadang cantik2 kadang tu biasa2 jer..

Diamilikku said...

lama tak singgah..sekali singgah jenuh nak khatam...

walaweh..tahniah dah pregnant...hahahahha...selamat menempuh alam pregnancy yang sangat best..sama2 lah kita yer...
**Thn nih ramai gile blogger pregnant**

Khas Lysha said...

kalo prgnent ni yg bestnyer bab makan la.. kalo ckp mengidam kompom sumer org surrender.. he he

nURmALa mAZLan said...

mmg pon..ada masa2 baju kat nichi tu, cam semua nyer kita nak..ada masa2 dia tu, cam baju cina2 bukit je kan

CuTeMiUt78 said...

betul la kak.. sungguh cantik baju2 tu.. alamak makan lagi..kfc lagi tu.. pergghhh...

gee ryder said...

sy pn suka msk nichii gak skg...
apehal ltk gambo ayam tu...saje la tu nk suh org kuar duit gak g beli :P

 
template by suckmylolly.com