Thursday, March 05, 2009

MAKAN LAGIKKKKKKKKKKKKKK


sejak alahan ni, aku dah tak masak, mami yang masak, untung ader mami. so pepagi lagi mami akan sediakan bekal untuk aku sebab dia tak nak perut aku kosong dan malam akan masakan favorite aku. seri pun untung gak lam hal ni sebab setiap pagi seri pun akan dapat satu bekal dari mami. malam tadi mami masakan aku ayam masak barbeque. memang sodap. aku lak pantang nengok orang makan nasi mesti nak makan.




aku kalu bab makan tak der alahan, cuma kali ni mata aku asyik ngantuk aje, kerja aku tido aje. semalam lagi giler, aku sampai opis kul 7.00 pagi, terus tido bawah meja sampai jam 9.00 pagi, pastu aku bangun check email jap, pastu tido balik dari kul 9.30 sampai kul 11.00, untung ader boss aku yang paham. Alhamdulillah.

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. pembawa budak tu kot kak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah, agaknyer kan

wati said...

ewah..masak tak boleh..makan boleh lak...baby boy kot.

gee ryder said...

akak pregnant ke?
sy dh lama xjenguk blog akak, bz sket skg...tu yg xtau cite..
tahniah kak!

 
template by suckmylolly.com