Thursday, March 12, 2009

TAG DARI MYSHA

ari ni memang masa diperuntukkan untuk jawab semua hutangpiutang tag yang dah lama aku peramkan. juga ari untuk membalas semua jejak comments yang tak dibalas sejak 2 minggu lalu. aku tak beraper sihat dan tak beraper dapat masuk blog orang, blog sendiri pun dah suam-suam kuku dan sekarang ni, kesihatan tak mengizinkan sangat. harap maaf yer.
terima kasih pada adik mysha yang sudi tag kak rose yer. tq very much



1. Anda rasa anda hot?




tak der maknanyer HOT, dah tua bangka dah pun

2. upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?


suka nengok wajah abang ngan kasih. kalu boleh setiap saat nak pandang


4. Bila kali terakhir makan pizza?

hari minggu ari tu


5. Lagu terakhir yang anda dengar?



mahatari - Agnes Monica


6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

kerja akak sekarang ni mencekik aje setiap masa






7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?






8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan homework yer......

3. Dee
4. atty
5. ai

9. Saper no. 1- cutemiut78 kepada anda?


rina (cutemiut78) adalah seorang ibu kepada anak yang bernama Amirul yang sangat-sangat comel dan semangat budaknyer. salah sorang rakan bloggers kak rose yang baik dan orang yang paling banyak tinggal jejak kat blog kak rose. terima kasih yer rina


10. Orang no 3 - dee ada hubungan dengan sesiapa?




hubungan darah, hubungan kasih sayang dan cinta yang tersangat erat dan erat terhadap mimi dan fifi


11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 - ai?




seorang ibu kepada empat anak, aku suka nengok dia ni sebab walaupun dah anak empat tapi badan cam anak dara beb...tabik spring ahhhhh.


12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4- atty?


jugak seorang ibu yang penyayang dan rakan blogger yang baik bangat


13. Siapakah orang no. 2 - bondarock?

seorang ibu yang rock habis dan ibu kepada 3 orang cahayamata


14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 - neezareef?



moga berbahagia selalu, happy sokmo

6 comments:

neezareef said...

confirm arinie hari jwb tag seblogger..kekeke

tunggu rose turn tag rose akan disetelkan

tq sudi tag

HappyIrfa said...

SALAM SIS..
TAHNIAH,MACAM MANA AKU BOLEH MISS BAB PEKNEN NI?SEMOGA SELAMAT

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. tetiba cam teperanjat jap tgk mirul ada kat sini.. rupanya kena tag da.. oh ok kak.. ada masa nnti insyallah kita buat ya..

atty's said...

wakkakaka..rose..aku tak pasan sbb kebizian..aku buek.kang..ekekekke

ai said...

Ohoooooooo!!! aku sangat terkezut kau mengeTAG aku kak..glemer jap aku kat blog kau. Sangat terharu mak nyah! auwwww...mekaseh kak sbb kau ingat gak kat aku ni. Siap UP UP kan aku lagi! hihihihi..

~tp kan kak..ntah tahun bila la aku nk 'bayar' TAG kau ni.. ;P

Dee said...

insyaallah dee buat ek..tp x janji..

 
template by suckmylolly.com