Tuesday, March 31, 2009

WARD

lepas gedebak-gedebuk selesai semua urusan admit, anak-anak aku dimasukkan ke ward kanak-kanak, katil abang ngan kasih pun bersebelahan. time ni kasih okey lagi, aku dah tak larat sangat, nak berdiri pun tak leh, time ni aku dah siap landing kat katil depan. tak boleh angkat kepala, angkat kepala aje terus uwekkkkk. selesai rizal suapkan anak, kasih terus muntah balik.

abang danish, mami yang tolong suapkan, abang danish ni kalu sakit, dia punya manja tu semacam aje

time ni kasih dah tukar baju lain, baju tadik dah penuh ngan muntah bagai, selesai suap kasih bagai, ni time papa dia lak nak makan


see, katil kat belakang tu adalah untuk penjaga bagi kanak-kanak, so kira katil untuk mami lah, aku dapat katil sebelah kasih.




sedang elok tengah makan, kasih cakap kat papa nak minum cendol, tu kat tangan mami adalah cendol yang rizal turun carik untuk anak kesayangannya.



time ni anak-anak belum dimasukkan air lagi, kena tunggu giliran, ramai benor budak-budak yang masuk air









4 comments:

Dee said...

lamanyer sy x jenguk..tup2 anak2 k ros sakit..dh sihat ke dorang..harap2 dh oklah..

aDie dALi said...

wht happened to them kak? :O

~~ciklinn~~ said...

alahai kesiannyer budak2 tu.. tgh musim lah kak..anak2 linn pun camtu... demam selsema muntah2..tapi dah ok skrg

CuTeMiUt78 said...

kesian kasih ngan abg danish.. sib baik dpt katil sebelah menyebelah ya kak

 
template by suckmylolly.com