Friday, April 03, 2009

ADIK KU SORANG


hidup adik aku sorang ni best giler, hidup dia sentiasa dipenuhi ngan pelbagai aktiviti tak kiralah malam ke siang ke, semuanya penuh ngan schedule. adik aku nak bercuti panjang, bukan benti kerja tapi gi berlibur ke luar negeri. Pemergian adik aku bersama ngan ex classmate adik aku dari sekolah menengah tengku bariah. aritu depa ader buat re-union, so ramai lah classmate ader aku yang berkumpul, kebanyakkan yang kerja kat KLlah, so depa dah buat rancangan sejak tahun lepas lagi untuk gi bercuti ramai-ramai bfore masing-masing kawin.



dan adik aku adalah antara yang happy sangat sebab saat bersama member tertunai gak akhirnya. aku lak...dimaner kan kawan-kawan ku sekalian

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr dpt vaca gn kwn2 lame....

a.b geldofg said...

comel dia

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronoknya eji

MULAN said...

takpe.. lepas ni kita buat trip mummy2 & kids pulak. sewa bus 2 tingkat nak.. tinggal sumer2 para2 suami..

jaga diri tau.. esp makan minum tu & blood pressure tu..

Ninie Shops said...

salam, jemput ke sales blog i yer.tq...

dakchomey said...

akaknye x nk ikut adiknye cuti kew?

ai said...

Bestnye!! dah mcm artis lak aku tgk adik kau kak rose.. :)

 
template by suckmylolly.com