Friday, April 03, 2009

LUNCH N TIDO

ari jumaat biasanya ari aku gi jalan-jalan, abiskan duit maklumkan lunch time kan panjang sangat from 12.15 until 2.45. tapi disebabkan keadaan yang tak mengizinkan, hari jumaat dah jadi ari tido aku. lepas makan md ngan ida, sue n seri. pastu balik opis, soh seri ngurut.



ni mesti kes lapor giler


abis ngurut nilah rutin aku setiap ari, aku tak larat lagi, badan aku tak sihat sangat n still muntah lagi


so yang mampu aku buat adalah tido sahaja, kesian kat seri dia cuma boleh layan youtube aje kat tempat aku sementara nak nunggu kul 2.45.





2 comments:

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian akak

ai said...

siannye akak.. :(

 
template by suckmylolly.com