Wednesday, April 01, 2009

DURIAN PUNYA PASAL

lepas makan durian aje terus berkepit duk ngan papa. suka benor ati kasih sebab baru sebut nak makan, terus papa beli, dapat makan berulas-ulas durian lak tu. lepas makan durian terus aje duk kepit ngan bfren dier


see, aku tak tahulah aper yang dua banak tu duk bisikan, tapi yang pasti mesti ucapan terima kasih dan kasih sayang sangat kat papa. tulah ayat hikmah kasih yang selalu duk bisik kat telinga bfren dier




pastu bila dah kepit bagai, as usual aku akan usik kasih buat sampai kasih jadi tension. time ni kasih duk sound aku cakap "ni papa tasih, papa tasih ni, tasih sorang aje yang punya"




5 comments:

Pigura Perjalanan said...

hai salam kenal ..
aku kuyus. your post is lovely, sharing about father and daughter.

nice to visit your blog ..

Mak Su said...

hik hik, pandai dia amek 'ati ek :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh...manje btl kasih..siap ckp die sorg y punyerr....veto tuh...

zino said...

baru baca satu blog tu tak dapat makan durian hehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kasih ngalahkan mama dia plak.. dia plak yg dok idam nak makn bagai.. sib baik dpt kan

 
template by suckmylolly.com