Wednesday, April 01, 2009

LUNCH

sekarang ni setiap ari dah kira ari makan, seri yang paling susah ati sebab kena ikut aku carik makan. dan setiap minggu mesti ader makan fast food. kekadang seri sampai merayu mintak tolong makan berkhasiat sebab aku kalu jadi makin kembang tak perlah ader isi kat dalam, dia aper ke halnyer kalu jadi makin kembang.


tapi namapun bestfren, maka semua langkah dan selera aku semuanya dia ikut, parahlah nak nunggu sampai aku beranak ni

pastu ader fashion show kat level ni, baju pengantin. amboi orang jantan sekarang ni bukan main gatai lagi, yang paling ramai duk snap gambor bukannya orang pompuan tapi orang laki. nak buet aper yer ngan gambor tu semua?????




tapi tak lama lah aku duk sini, dah kawin ni malas dah nak nengok baju kawin, seri lagilah tak minat, aku ajak dia nengok bagi kasi semangat soh cepat kawin tapi sama je. tetap tak berhasil gak. tetap tak minat gak lagi.







4 comments:

atty's said...

ekekekkeke..rose..len kali suh atty temankan

Dee said...

ros..x elok sgt mkn fast food ni..n the carbonated drinks too..u kan dh ada experience..sekali sekala xpelah..take care tau..jgn marah..

~~ciklinn~~ said...

haiyoo ini seri sepesen adikk linnn yan suka bebeno fast food tapi dia sentisa kurus.... huhuhhu

CuTeMiUt78 said...

sempat lagi tu kak

 
template by suckmylolly.com