Tuesday, June 02, 2009

BESFREN KASIH

budak lelaki yang pakai costume ala-ala lanun tu adalah kawan baik kasih. diaorang satu class dan namanya Muhammad Aidil Hakimi, tapi kasih panggil besfren dia ngan nama kimi sahaja

masa mula-mula sampai tu kasih tercarik-carik, manerlah kimi. berdiri pun sorang-sorang masa assembly, agaknyer kimi pun camtu gak, sekali aku nampak dah berkepit. langsung tak lari dah pas tu. mesti nak duk berdua aje.

kimi pun ala-ala romantik tolong betulkan crown kasih. aku ngan parents kimi gelak aje nengok telatah diaorang berdua.





pas ni ingatkan time pertunjukan fesyen, tak derlah duk berdua lagi, rupanya still nak duk sebelah menyebelah lagi.


2 comments:

HappyIrfa said...

hensem bakal menantu kak rose.hehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dan kebetulan pulak, atuk budak lelaki tu satu opis ngan akak

 
template by suckmylolly.com