Tuesday, June 02, 2009

PRINCESS KASIH

nilah dress princess yang aku carik selama satu minggu semata-mata nak tunaikan permintaan anak dara kesayangan ni sebab nak jugak dress blue color cam cinderella. Pink-pink tak mo. so disebabkan anak bertuah sorang ni nak sangat jadi cinderella maka aku kena gak berusaha carik sampai dapat. Kena tunaikan gak permintaan kasih tercinta ni dan Alhamdulillah, aku dapat gak cari dress ni dan lagilah suka anak dara aku ni bila dress ni ader gambor princess kat depan.


setiap ari kerja anak dara aku duk try baju ni dan berangan cam princess.





budak-budak tengah nyanyi lagu yang biasa depa duk nyanyi setiap ari time assembly




ni lak time diaorang tengah main permainan pas-pas bola, sapa-sapa pegang bola tu time music terhenti, orang tu kena kuar duk tepi.


senyum lebar princess kasih, finally hari ditunggu-tunggu nak pakai dress princess ni tiba gak.









crown ni pun bercinta bagai time nak pilih, duk pilih yang maner satulah sesuai untuk kasih tercinta




muka kasih yang happy sangat bila dapat jadi princess....

5 comments:

Diamilikku said...

comelnya kasih kak...
pakai dress tu nampak lagi comel...
lama tak tinggal jejak..link hilang..nih godek2 entry lama carik balik link...

take care yeee

ai said...

ALAHAIII.....

Cutenye Kasih akak ni tau! sweet sngat. Tu yg kimi suka kepit2 ngan dia tu..hihihi

ratna said...

comel kasih..tp baju cekci la..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

diamilikku
samalah ngan akak, akak pun dah lama tak tinggal jejak kalu jenguk blog orang, sekarang baru akak mula balik ni

ai
bukan kimi aje, kasih pun sama suka kepit gak

ratna
kak rose memang suka kasih pakai baju cekci

CuTeMiUt78 said...

kak, memang cantik la kasih.. cute betul memang cam princess tau.. so sweet..

 
template by suckmylolly.com