Friday, July 24, 2009

MAJALAH

antara satu lagi hobby kasih sejak dah besor sikit ni adalah mengikut resmi mak ucu dier suka belek majalah tengok fashion ke, h/bag ke, sepatu ke, segala macamlah yang berkaitan ngan pompuan. hobby ni pun diturunkan oleh mak ucu gak, setiap bulan ader lah beberapa bijik majalah yang eji wajib belikan so setiap malam bfore tido, eji ngan kasih akan layan perasaan memasing ngan belek majalah, dan yang maner kasih berkenan mesti refer kat eji.

kekadang tu aku leka gak nengok depa berdua duk sembang pasal fashion, tulah pompuan kan, kecik ke besor ke memang tak leh lari dari giler fashion


ni memang konfem kusyuk, aku soh pandang camera pun buat tak layan aje



sekarang ni anak dara ni dah pandai mintak beli kasut tumit tinggi, aku ader lah belikan kasut tumit tinggi mainan yang sekali ngan make up, tapi tak nak kasut tumit tinggi tu, nak yang lain gempak. asal papa balik kerja aje terus melompat duk atas riba papa, mintak belikan kasut tumit tinggi.



4 comments:

ai said...

KEH KEH...sama la ngan anak2 aku kak. sume nk kasut tinggi. Tp yg betul punye la. penyudahnya aku kasi je dowang kasut yg dh tak pakai tu. berdetuk detak dlm umah!!

nURmALa mAZLan said...

amboi...
anak dara akak ni dah mula nak melawa la tu...
hehehe~ tp x pe..kasih cantik kak

neezareef said...

khusyuk kaseh belek mag fesyen

CuTeMiUt78 said...

hik..hik...hik.. pandai kasih dah ya..

 
template by suckmylolly.com