Wednesday, July 22, 2009

HOMEWORK

kalu kasih buat homework, salah sorang mesti kena tunggu, mesti kena duk sebelah kasih sampai abis buat homework.


budak perempuan biasalah, kalu tulisan mesti bersih ngan kemas aje tapi kalu nengok buku abang danish mesti comot. apapun aku suka ngan tulisan kasih walaupun kidal. walaupun kekok nengok anak aku tulis tapi dia cam biasa aje. cam x der masalah pun kidal.

bukan takat nunggu aje, tapi kena eja for kasih, aku eja, kasih tulis, begitulah seterusnya sampai abis homework. cuma sekarang ni agak pelik, kasih nyer homework lagi banyak pada abang nyer homework.



Alhamdulillah bab-bab buat homework ni anak pompuan memang rajin, tapi kalu abang danish, pelbagai upahan kena bagi sebab nak soh siapkan homework



8 comments:

arnirina said...

rajinnya kasih...breakfast pon x lupe buku ye. bagus2.

Pocket said...

kasih gi mintak homwek kat cikgu kot, like patutnya kna buat dua page je latihan, dia rajin gi mintak 4 page..

heheh bagush bagush :)

Siti @ nurie said...

mmg mcm tuelah beza budak lelaki dan pompuan..he he he..

Jess said...

anak bongsu saya pun nak saya duduk sebelah dia semasa buat homework...pening saya...

Aleyn said...

Salam Perkenalan...

Nice family you have there....

lily lotus said...

wah ye ke..jenuhlah anak lily dedua hero!

MULAN said...

bagus nya kasih.. cantik tulisan tu.. marsha tulis macam cakar ayam..

CuTeMiUt78 said...

wah..bagus la kasih.. rajin

 
template by suckmylolly.com